Hosted IP telefonie is een vorm van telefonie, waarbij traditionele verbindingen en apparatuur niet meer nodig zijn. Uw verbinding gaat geheel via een hoogwaardige internetverbinding en er kunnen bel en infra kosten bespaard worden op bellen via de hosted ip telefooncentrale. Hosted IP telefonie wordt ook wel gehoste VoIP telefonie genoemd. VoIP staat voor Voice over IP, uw telefonieverbinding gaat via internet.

VoIP garandeert een hogere geluidskwaliteit, verbeterde bereikbaarheid, en een structurele kostenbesparing. Hosted IP telefonie vergroot ook uw gebruikersgemak, doordat deze oplossing beheerd wordt door professionals op afstand. Bij een Hosted IP telefonie oplossing wordt de telefooncentrale ondergebracht in een datacenter. Op locatie wordt dus niet langer gebruik gemaakt van een traditionele telefooncentrale. De telefoontoestellen maken zelfstandig verbinding via het internet naar het datacenter/telefooncentrale. Een mogelijkheid is dat op het moment dat iemand niet aanwezig is, de telefoniste dit aan de telefoon kan zien.

De voordelen van Hosted IP telefonie
Hosted IP telefonie heeft ten opzichte van traditionele telefonie verschillende grote voordelen. Echter ook ten opzichte van VoIP heeft HIP een heel aantal (kosten-besparende) voordelen, zoals hieronder zichtbaar:

  • Er hoeft geen eigen telefooncentrale aangeschaft te worden, omdat gebruik gemaakt wordt van een bestaande (gedeelde) telefooncentrale. Met deze oplossing beschikt u middels updates steeds weer over huidige technologie.
  • Er kan gebruik worden gemaakt van geavanceerde toestellen met uitgebreidere integratie in WEB, CRM en Microsoft Outlook omgeving.
  • Het koppelen van meerdere vestigingen gaat heel eenvoudig, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een gekoppeld data netwerk.
  • Schaalbaar op gebied van functionaliteit en aantal gebruikers.
  • Er kan een besparing op de telefoonkosten worden gerealiseerd doordat de verbruikskosten lager zullen zijn dan de huidige kosten.
  • Er is geen technische kennis nodig om Hosted IP telefonie te kunnen gebruiken. Het beheer en de implementatie laat u immers over aan professionals van Pronation-IT.
  • Op het moment dat u vanaf uw PC de telefoon opdracht geeft om te bellen, bespaart u tijd per belletje, en worden geen verkeerde nummers meer gedraaid.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (076) 711 02 76!

Bedrijfsnaam

Naam *Verplicht

Uw email adres *Verplicht

Uw telefoon nummer

Onderwerp *Verplicht

Bericht *Verplicht