Met een abonnement op de Hosted Werkplek en toegang tot het wereldwijde web kunt u altijd en overal bij uw digitale werkplek. Een willekeurige computer met internetverbinding is alles dat u nodig heeft. U kunt werken op kantoor, thuis, bij de klant, in een internet café, en op steeds meer locaties waar ze draadloos internet (WIFI) aanbieden zoals in hotels, op campings, restaurants, enz. Hosted Werkplek biedt u toegang tot uw eigen programma’s en gegevens. Online Werkplek biedt u vrijheid en ontlast u van al uw automatiseringszorgen.

Met Hosted Werkplek is het mogelijk om gebruik te maken van de up to date software zoals Microsoft Office. Tevens is het mogelijk om uw eigen applicaties zoals; Exact, Snelstart, SalesForce en bijvoorbeeld Act. Programma’s worden in overleg met u geïnstalleerd en ingericht op de omgeving.

Standaard zit er bij onze Hosted Werkplek, de laatste versie van Microsoft Office Standaard, Hosted Exchange, Adobe Reader, Anti-virus, Spamfilter en Cute PDF writer.

Wij laten u graag de mogelijkheden zien die er zijn met het nieuwe werken. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende demonstratie aan.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (076) 711 02 76!

Bedrijfsnaam

Naam *Verplicht

Uw email adres *Verplicht

Uw telefoon nummer

Onderwerp *Verplicht

Bericht *Verplicht