Exchange Office 365 configureren in Outlook

U bent hier:
Table of Contents

Stap 1

Windows 7: Klik op uw Startknop (links onder in uw scherm) en klik op Configuratiescherm.
Windows 8/10: Houdt Windows en Q te gelijk ingedrukt.

Vervolgens typt u Configuratiescherm in het zoekscherm en druk op Enter(zie afbeelding 1).

Stap 2

Zorg dat u Weergaven op Kleine pictogrammen heeft staan (zie afbeelding 2).

Stap 3

Klik op E-mail (32 bits) (zie afbeelding 3).

Stap 4

Klik op E-mailaccounts (zie afbeelding 4).

Stap 5

Klik op Nieuw (zie afbeelding 5).

Stap 6

Selecteer E-mailaccount en voer uw gegevens in.
Uw naam: Vul hier uw gewenste naam in. Hiermee laat u aan de afzender zien wie u bent, voer hier bijvoorbeeld uw voornaam en achternaam in.

E-mailadres: Vul hier uw e-mailadres in. Dit is het e-mailadres dat u van ons heeft ontvangen.
Wachtwoord: Vul hier uw wachtwoord in.
Klik na het invullen van uw gegevens op Volgende (zie afbeelding 6).

Stap 7

Outlook probeert nu met de server te verbinden, dit kan even duren.
Als er in beeld komt Procedure voltooid mag u op Voltooien klikken. En kunt u nu gebruik maken van uw exchange in outlook 2016.