Een brand waardoor al uw gegevens in één klap verloren gaan. Een inbraak in uw pand waarbij uw hardware (en daarmee uw gegevens) worden ontvreemd. Een hacker die aan de haal gaat met vertrouwelijke gegevens. Of een virus dat uw bestanden stelselmatig vernietigt. U moet er niet aan denken dat zoiets gebeurt. Toch is het goed u te realiseren dat uw systeem permanent blootstaat aan deze en vele andere gevaren. Goede beveiliging is dan ook bittere noodzaak.

Veiligheid garanderen
De veiligheid van uw gegevens kan pas worden gegarandeerd na uitgebreid en veelvuldig testen. Dagelijks ontwikkelen hackers nieuwe technieken en manieren om toegang tot uw gegevens te verschaffen. Pronation-it verzorgt pro-actief uw netwerkbeveiliging met specialistische kennis en continue training. Als u uw netwerkbeleid afstemt op de gevaren die voortdurend op de loer liggen, verkleint u dit risico.

Onze oplossingen
Er zijn tal van voorzieningen om te werken in een veilige netwerkomgeving (bijvoorbeeld zogeheten Virtual Private Networks (VPN) om via internet toegang te geven tot diensten en servers die via het publieke internet niet vrij toegankelijk zijn. Het implementeren van een firewall: een ‘beveiligingsmuur’ die uw netwerk beschermt tegen ongewenste indringers als hackers, virussen en spyware.

En verder…

  1. Het (periodiek) maken van backups van belangrijke en relevante data.
  2. Het installeren van anti-virussoftware.
  3. Het installeren van anti-spam- en spyware-software om geen ongewenste en ongevraagde e-mailberichten te ontvangen, evenals programma’s die ongevraagd op uw netwerk worden geïnstalleerd.
  4. Ontwikkelen van een continuiteitsplan.
  5. Uitvoeren van een beveiligings controle.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (076) 711 02 76!

Bedrijfsnaam

Naam *Verplicht

Uw email adres *Verplicht

Uw telefoon nummer

Onderwerp *Verplicht

Bericht *Verplicht