Betalen met de pinpas is populairder dan ooit. Het aantal pintransacties blijft toenemen. Tegenwoordig kan je ook pinnen over internet. Dit noemen we ook wel Pinnen over IP (PoIP). Daardoor verlopen transacties snel en soepel.  Pinnen over IP biedt een veilige en snelle verbinding waarmee elke pinbetaling zo is gedaan.

Onbeperkte pinbetalingen
Als gerenommeerde speler op de markt van infrastructuren en internetbeveiliging biedt Pronation-IT u de mogelijkheid om uw internetverbinding te gebruiken voor pinbetalingen. Pronation-IT ondersteund niet alleen ADSL, VDSL & Kabel maar ook Glasvezel. Het aantal pintransacties is onbeperkt. Ook kunt u meerdere pinautomaten op dezelfde internetverbinding aansluiten.

Zakelijke ondersteuning
Pronation-IT installeert en beheert uw Pinnen over IP (PoIP) verbinding en levert snelle, zakelijke ondersteuning. Inclusief monitoring van de verbinding, zodat u verzekerd bent van een constante kwaliteit. Onze helpdesk is 24×7 geopend. Zo heeft u geen rompslomp, wel pinnen met de snelheid van het licht.

Eenvoudig en betaalbaar
Pronation-IT biedt Pinnen over IP (PoIP) aan voor een laag bedrag per maand en levert hiervoor de aansluiting werkend op via IP (met optioneel het pinaparaat). Daarnaast verzorgt Pronation-IT het onderhoud en beheer van uw aansluiting. Pinnen over IP is beschikbaar voor alle klanten met een internet-verbinding in binnen- en buitenland. Tevens kan de dienst pinnen over IP worden uitgebreid met 3G backup zodat u kunt blijven pinnen, zelfs als uw verbinding uitvalt.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Meteen een advies? Neem dan telefonisch contact met ons op, telefoonnummer (076) 711 02 76!

Bedrijfsnaam

Naam *Verplicht

Uw email adres *Verplicht

Uw telefoon nummer

Onderwerp *Verplicht

Bericht *Verplicht